NANOKAR
(+90) 216 526 04 90
Pendik / İstanbul
info@nanokar.com

BlogBiyosensör Uygulaması İçin Altın Nanopartiküller

23 Eylül 2023by admin
Biyosensör Uygulaması İçin Altın Nanopartiküller
Biyosensör Uygulaması İçin  Altın Nanopartiküller

Altın Nanopartiküller Biyosensöriçin Altın NanopartiküllerAltın Nanopartiküller, hızlı ve basit sentez, geniş yüzey alanı, güçlü adsorpsiyon kabiliyeti ve çeşitli biyomoleküllere kolay konjugasyon gibi benzersiz özellikleri nedeniyle biyomedikal uygulama için en yaygın nanomalzemelerdir. G’nin dikkat çekici foto-fiziksel özellikleri..

İlaç Dağıtımında Altın Nanopartiküller

Altın Nanopartiküller İlaç DağıtımındaAltın Nanopartiküller İlaç Dağıtımında Altın Nanopartiküller: Mevcut kanser tedavisi stratejileri cerrahi, radyoterapi ve kemoterapiye dayanmaktadır ve kemoterapi, esas olarak daha ileri aşamalarda kanser tedavisi için daha fazla verimlilik gösteren kemoterapidir.. Kanser tedavisine yeni ajanların tanıtılması …

 

Nanokar Lityum İyon Pillerin Özellikleri

Lityum iyon Pillerin ÖzellikleriLityum iyon Pillerin ÖzellikleriLityum iyon Pillerin Özellikleri: Malzemeler, toplu taşıma açısından önemli avantajları nedeniyle Li-ion piller alanında hızla büyüyen bir alanı temsil etmektedir. Nanoparçacık sistemlerinde taşıma tipik olarak her iki elektron için daha kısa taşıma uzunluklarını kapsar…

 

Nanokar Tarafından Elmas Nanopowder Nanopartikülleri

Elmas Nanopowder / NanopartiküllerElmas Nanopowder / NanopartiküllerElmas Nanopowder / Nanopartiküller, 5_500nm’den herhangi bir yere kadar değişen tek kristal elmastır. Elmas en sert malzemelerdir. Elmaslar çeşitli uygulamalarda kullanılmak üzere kabul edilmiştir nanopartiküller gri küresel yüksek yüzey alanlı karbondur. Elmas Nanopowder Nanoparçacık…

 

Biyomedikal Uygulamalar için Karbon Nanotüpler

Biyomedikal Uygulamalar için Karbon NanotüplerSüper Aktif Karbon Nanotüpler İlaç Dağıtımıcnt’ler, tümörleri tedavi etmek için ilaç taşıyıcıları olarak kullanılabilir. Tek başına kullanılan antikanser ilaçların etkinliği, sadece sistemik toksisiteleri ve dar terapötik penceresi ile değil, aynı zamanda ilaç direnci ve sınırlı hücresel penetrasyonu ile de sınırlandırılmıştır. Çünkü cnt’ler…

WhatsApp
Gönder